De Bed & Breakfast

In het buitengebied tussen Hulst en Axel ligt B&B Axelse Hof.  Hier kunt u genieten van rust en ruimte. De schuur is omringd door een schitterende tuin waar u heerlijk in kunt vertoeven of wandelen.

Het motto is dan ook “rust, ruimte & onthaasten”!!!

Naast onze 3 gastenverblijven is er in de voormalige ‘koestal’ een multifunctionele ruimte gecreëerd. Deze kan dienen als ‘huiskamer’. Daarnaast worden in deze ruimte seizoensgebonden workshops gegeven, maar ook kunt deze ruimte huren; denk aan een dagje uit met vriendinnen/vrienden waar u hier samenkomt onder het genot van een koffie/thee gebak/ buffet gevolgd door een workshop, shoppen in Morres meubelplein, het vestingsstadje Hulst bezoeken, dagje indoor skiën in Terneuzen, saunabezoek, fietsen.

Wilt u een bijzondere overnachting in verband met een bepaalde gelegenheid dan maken wij dat mogelijk! (denk aan een champagne/cava ontbijt etc) Vraag vooral naar de mogelijkheden!

De locatie is een perfecte uitvalsbasis voor diverse uitstapjes; Stedentrip naar Gent, Antwerpen en Brugge maar ook naar de kustplaatsen Breskens, Cadzand en Nieuwvliet. Kijkt u ook eens onder “omgeving”. Wij zijn het gehele jaar geopend.

 

DSC_0842    DSC_0520

 

DSC_0838      DSC_0533