De Omgeving

Omgeving

FIETSEN:

Onze accommodatie is een goede uitvalsbasis voor de diverse prachtige, indrukwekkende – korte en lange – fietsroutes! Diverse routekaarten zijn in te kijken (bruikleen).

CULTUUR / HISTORIE:

Historisch gezien heeft de omgeving ook erg veel te bieden!

  • Gdynia museum (op slechts 1 km afstand van onze accommodatie)

Het museum is een initiatief van Mario Maas, die al vanaf zijn zesde jaar een verzamelaar is van alles wat met de Tweede Wereldoorlog te maken heeft. Het museum is gevestigd op een toepasselijke plaats. In september 1944 werd in de omgeving van het museum hevige strijd geleverd, die uiteindelijk in het voordeel van de Geallieerden werd beslecht. De beslissing viel toen de Polen erin slaagden een brug te slaan bij de Derde Verkorting, ze noemden die de Gdynia(stad in Polen)-brug. Vandaar de naam van het museum

http://www.oorlogsmuseumgdynia.nl/

  • Daarnaast is het zeker de moeite om het verdronken land van Seaftinghe te bezoeken.

Verdronken land van Saeftinghe

Het informatiepunt in Hulst heeft een groot aanbod aan activiteiten die u kunt doen in en rond Hulst

http://Informatiepunt Hulst

PRACHTIGE STEDEN IN BELGIË 

Daarnaast liggen de bourgondische steden Gent, Brugge en Antwerpen op vrij korte afstand. Heerlijk om te winkelen, een hapje te eten en/of om te genieten van de bezienswaardigheden in deze steden.

http://www.top10bezienswaardigheden.nl/belgie/gent.htm

WINKELEN

Wilt u een dagje winkelen dan kan dat op zondag in Hulst waar de winkels open zijn maar uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan het welbekende meubelplein “Morres”.

SPORT/ GOLF

Houd u van Golfen? Op korte afstand van onze accommodatie bevindt zich in het natuurgebied Smitsschorre aan de rand van Axel een 18-holes golfbaan.
Wandelaars en fietsers zijn in dit gebied veelvuldig aanwezig en nemen een kijkje bij de nabij gelegen zweefvliegclub en de watertoren.

Golfvereniging de Woeste kop