Workshops

***Een gezellige workshop volgen met vriendinnen, collega’s of als leuke verrassing tijdens een vrijgezellendag;

Creatieve workshops;

  • Decoreren van een schors;  Tijdens deze workshop gaat u een schors decoreren met groen en seizoensgebonden bloeiers. Indien gewenst kan deze workshop worden uitgebreid met het pimpen van een betonnen kip die naast of op de schors gezet kan worden. Uiteindelijk gaat u naar huis met een mooi, seizoensgebonden schors. Bekijk de foto’s onder de tab foto’s
  • Klomp pimpen of vullen; Tijdens deze workshop krijgt u een houten grote klomp als beginpunt. Er kan voor worden gekozen om deze te verven (krijtverf, letters, figuren etc > sjablonen zijn aanwezig) Ook kan ervoor worden gekozen om de klomp te vullen met groen/bloemen die passen bij het seizoen. Bespreek de mogelijkheden. Bekijk de foto’s onder de tab foto’s
  • Seizoenskrans; Tijdens deze workshop gaat u een grote ring van 40cm of 2-3 kleinere ringen opmaken met seizoensgebonden groen, bloemen en gedroogd decoratiemateriaal. U kunt een halve krans maken welke erg origineel oogt of een hele. Voor elk seizoen geschikt! U gaat naar huis met een hele sfeervolle decoratie voor aan de muur of deur (buiten-binnen) Bekijk de foto’s onder de tab foto’s voor een indruk.

Overige;

  • Fotoshoot;  Dit is een schitterende locatie om foto’s te nemen van een bijzonder (groeps) moment. Wilt u eerst aanvangen met koffie/thee met gebak of juist met een lunch; ik bespreek graag met u de mogelijkheden.

Heeft u vragen over een workshop of wilt u een workshop uitbreiden met koffie/thee gebak en/of lunch. Dat is ook mogelijk. Stuur een mail en we bekijken samen de mogelijkheden! Zelfs voor bruidsparen is dit een schitterende locatie voor het maken van foto’s en/of nuttigen van een drankje (al dan niet met een klein gezelschap)