De Kamers

De B&B heeft 3 volwaardige gastenverblijven welke zijn vernoemd naar de functie die de ruimte van oudsher had. Alles is begane grond. Twee van de drie verblijven zijn ruim opgezet en worden niet voor 1 nacht verhuurd.

In overleg is het gebruik van de “koestal” (huis)kamer mogelijk. Dit kan van meerwaarde zijn indien u bijvoorbeeld met een bevriend koppel komt. Dan kunt u in de huiskamer gezellig samenzijn.

** Gratis WIFI aanwezig

                                                                                            1) TASKAMER (2pers)

De Taskamer is een gastenverblijf welke plaats biedt aan twee personen. De kamer heeft een landelijke uitstraling en ademt erg veel sfeer!

U kijkt uit over de kippenweide en ervaart totale rust. De kamer is ingericht met een eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Daarnaast heeft de kamer een keukenblok met een waterkoker, koffiezetapparaat, een twee pits kookplaat (elektrisch) een kleine koelkast en een magnetron.

Taskamer

DSC_0795

DSC_0799

DSC_0802

DSC_0809

DSC_0813

DSC_0526Uw eigen tuin met terras!DSC_0533

——————————————————————————–

                                                                                                 2) DORSCHKAMER   (2pers)                                                                                                              *   Minimale verblijfsduur 2 nachten

Dit gastenverblijf is ruim van opzet; heeft een eigen entree, hal, badkamer voorzien van wastafel en douche, een separaat toilet, een kamer met twee eenpersoonsbedden, Tv, een keukenblok met waterkoker, koffiezetapparaat en kookplaat, een kleine koelkast en een magnetron. Het is dan ook een zeer geschikte ruimte om uw eigen maaltijden te verzorgen.

Indien nodig dan biedt dit gastenverblijf ruimte om een bijzet bed te plaatsen.

U heeft een eigen tuin waar u in alle privacy kunt genieten van de groene omgeving.

Ook uw auto kunt u bij uw gastenverblijf parkeren.

Dit grote verblijf is in principe niet voor 1 overnachting te boeken.

DSC_0867
De hal
DSC_0850
Dorschkamer

DSC_0844

DSC_0520

Uw eigen tuin met tuinsetDSC_0522


 

 

 

                                                                      3) Het WAGENHUYS (2 pers.)                                                                                                                    * Minimale verblijfsduur 2 nachten


Dit gastenverblijf is ruim van opzet en heeft een zeer sfeervolle, landelijke uitstraling;                                  heeft twee eenpersoonsbedden, Tv, een keukenblok met waterkoker, koffiezetapparaat, kookplaat en een koelkast. Het is dan ook een zeer geschikte ruimte om uw eigen maaltijden te verzorgen.

U heeft een eigen tuin waar u in alle privacy kunt genieten van de groene omgeving.

Het uitzicht is geweldig / landelijk .