De Kamers

De B&B heeft 2 volwaardige gastenverblijven welke zijn vernoemd naar de functie die de ruimte van oudsher had. Alles is begane grond.

!! Het voordeel is u met meerderen kunt komen (bijvoorbeeld twee echtparen/stellen) en u toch ieder uw eigen kamer heeft. Daarnaast heeft u dan ook de sfeervolle gezamenlijke huiskamer (zie foto’s onder tabblad ‘koestal’) tot uw beschikking om samen te zijn (ontbijten, lezen, kaarten etc)

** Gratis WIFI aanwezig

Taskamer (2pers)

De Taskamer is een kamer welke plaats biedt aan twee personen. De kamer heeft een sfeervolle landelijke uitstraling en ademt erg veel sfeer!

U kijkt uit over de kippenweide en ervaart totale rust. De kamer is ingericht met een eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Daarnaast heeft de kamer een keukenblok met een waterkoker, koffiezetapparaat, een twee pits kookplaat (elektrisch) een kleine koelkast en een magnetron.

Taskamer

Taskamer

DSC_0795 DSC_0799 DSC_0802 DSC_0809 DSC_0813

DSC_0526 DSC_0533 Uw eigen tuin met terras!

 

———————————————————————————-

Dorschkamer (2pers)

Dit gastenverblijf is ruim van opzet; heeft een eigen entree, hal, badkamer voorzien van wastafel en douche, een separaat toilet, een kamer met twee eenpersoonsbedden, Tv, een keukenblok met waterkoker, koffiezetapparaat en kookplaat, een kleine koelkast en een magnetron. Het is dan ook een zeer geschikte ruimte om uw eigen maaltijden te verzorgen.

Indien nodig dan biedt dit gastenverblijf ruimte om een bijzet bed te plaatsen.

U heeft een eigen tuin waar u in alle privacy kunt genieten van de groene omgeving.

Ook uw auto kunt u bij uw gastenverblijf parkeren.

DSC_0867
De hal
DSC_0850
Dorschkamer

DSC_0844

DSC_0520 DSC_0522 Uw eigen tuin met tuinset!