De Kamers

De B&B heeft 3 volwaardige gastenverblijven en zijn ieder geschikt voor 2 volwassenen! De gastenverblijven zijn derhalve niet geschikt voor gezinnen/kinderen. Bezoek ontvangen is niet toegestaan.

Alles is begane grond. Twee van de drie verblijven zijn opgezet en worden niet voor 1 nacht verhuurd. Het derde verblijf in het hoogseizoen in principe ook niet.

In overleg is het gebruik van de “koestal” (huis)kamer mogelijk.

** Gratis WIFI aanwezig

                                                                                            1) TASKAMER (geschikt voor max. 2 volwassenen)                                                                                                              *   Minimale verblijfsduur 2 nachten (in hoogseizoen)

De Taskamer is een gastenverblijf welke plaats biedt aan twee volwassenen. De kamer heeft een landelijke uitstraling en ademt erg veel sfeer!

U kijkt uit over de kippenweide en ervaart totale rust. De kamer is ingericht met een eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Daarnaast heeft de kamer een keukenblok met een waterkoker, koffiezetapparaat, een twee pits kookplaat (elektrisch),  een kleine koelkast en een magnetron. Het gebruik van eigen kook/bak apparatuur (denk aan friteuse, frietpan, steengrill, oven, toaster etc) in onze verblijven is NIET toegestaan. Er is weliswaar een kookmogelijkheid, maar geen afzuigkap. Dat maakt dat u het gemak heeft om gerechtjes op te warmen of te bereiden,  maar conform de maatstaf van een B&B.

Taskamer

DSC_0795

DSC_0799

DSC_0802

DSC_0809

DSC_0813

DSC_0526Uw eigen tuin met terras!DSC_0533

——————————————————————————–

                                                                                                 2) DORSCHKAMER   (geschikt voor max. 2 volwassenen)                                                                                                              *   Minimale verblijfsduur 2 nachten

Dit gastenverblijf is ruim van opzet; heeft een eigen entree, hal, badkamer voorzien van wastafel en douche, een separaat toilet, een kamer met twee eenpersoonsbedden, Tv, een keukenblok met waterkoker, koffiezetapparaat en kookplaat, een kleine koelkast en een magnetron. Het is dan ook een zeer geschikte ruimte om uw eigen (eenvoudige) maaltijd te verzorgen. Het gebruik van eigen kook/bak apparatuur (denk aan friteuse/frietpan, steengrill, oven, toaster etc) in onze verblijven is NIET toegestaan.

U heeft een eigen tuin waar u in alle privacy kunt genieten van de groene omgeving.

Ook uw auto kunt u bij uw gastenverblijf parkeren.

 

DSC_0867
De hal
DSC_0850
Dorschkamer

DSC_0844

DSC_0520

Uw eigen tuin met tuinsetDSC_0522


 

 

 

                                                                      3) Het WAGENHUYS (max. 2 volwassenen)                                                                                                                         * Minimale verblijfsduur 2 nachten


Dit gastenverblijf is ruim van opzet en heeft een zeer sfeervolle, landelijke uitstraling;                                  heeft twee eenpersoonsbedden, Tv, een keukenblok met waterkoker, koffiezetapparaat, kookplaat en een koelkast. Het is dan ook een zeer geschikte ruimte om uw eigen ontbijt te verzorgen. Het gebruik van eigen kook/bak apparatuur (denk aan friteuse, frietpan, steengrill, oven, toaster etc) in onze verblijven is NIET toegestaan. Er is weliswaar een kookmogelijkheid waarboven een raam zit dat open kan, waardoor u het gemak heeft om gerechtjes op te warmen of te bereiden,  maar meer is niet toegestaan.

U heeft een eigen tuin waar u in alle privacy kunt genieten van de groene omgeving.

Het uitzicht is geweldig / landelijk .