Workshops

***Een gezellige workshop volgen met vriendinnen, collega’s of als leuke verrassing tijdens een vrijgezellendag;

 

Creatieve workshops;

  • Houten sfeervolle binnen of buiten-creatie;  Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met hout. Uit een ruim assortiment van takken, stammen, schors kunt u kiezen waar u mee gaat werken. Vervolgens gaan we met diverse materialen uw tak of stam geheel naar eigen wens decoreren. Denkt u aan het gebruik van white wash, dennenappels, houten vormen, etc.
  • Vogelvoeder slinger maken; Tijdens deze workshop gaat u een eigen vogelvoeder slinger maken. Met diverse vormen gaan we zaden in gelei gieten. Vervolgens gaat u een eigen slinger decoreren met de gelei vormen maar kunt u deze aanvullen met extra’s (takjes, dennenappeltjes welke u met vogelpindakaas kunt insmeren) Uiteindelijk heeft een geheel unieke vogelslinger en kunt u maar ook de vogels genieten van uw creatie.
  • Kaarsen decoreren; U gaat een  mooie stompkaars geheel naar eigen wens bewerken. U kunt uw interieur als uitgangspunt nemen of juist kiezen voor een seizoensgebonden thema.

 

Overige;

  • Fotoshoot*; Samen met vrienden, familie of andere samenstelling op de foto? Dan is dit een schitterende locatie om uw groep samen te laten fotograferen. Wilt u eerst aanvangen met koffie/thee met gebak of juist met een lunch; ik bespreek graag met u de mogelijkheden. (*fotograaf=hobbymatig en niet professioneel)

 

Heeft u vragen over een workshop of wilt u een workshop uitbreiden met koffie/thee gebak en/of lunch. Dat is ook mogelijk. Stuur een mail en we bekijken samen de mogelijkheden! Zelfs voor bruidsparen is dit een schitterende locatie voor het maken van foto’s en/of nuttigen van een drankje (al dan niet met een klein gezelschap)