Welkom

In de periode van 15 juli tot 5 augustus 2023 kunnen geen reserveringen worden aangenomen.


Welkom op de site van ‘Axelse Hof’!

Deze schitterende accommodatie is gevestigd in een in 1945 gerestaureerde oude Zeeuwse boeren schuur gelegen op een perceel van 2Ha  in het buitengebied tussen Hulst en Axel. Dat maakt dat u hier te midden van de natuur gegarandeerd zult zijn van rust en kunt genieten van de bostuin en de vele dieren die hier hun habitat hebben.

Na jarenlang dienst te hebben gedaan als koestal, opslag en paardenstal hebben wij de boeren schuur omgetoverd tot een prachtige logies accommodatie. Daarbij hebben we authentieke details bespaard en hersteld. Het eindresultaat is een landelijke accommodatie met een zeer sfeervolle uitstraling. Het motto is  “Rust, Ruimte & Onthaasten“.  In verband hiermee is onze accommodatie niet geschikt voor kinderen, jongeren en huisdieren.

De ‘schuur’ heeft 3 volwaardige gastenverblijven -allen op de begane grond en geschikt voor max. 2 volwassenen- en ze zijn vernoemd naar de functie die de ruimte van oudsher had.  Ieder verblijf heeft een eigen ingang en een eigen tuin/terras!

Wij beheren de accommodatie hobbymatig, echt voor ons plezier! Het geeft ons energie om mensen te verwelkomen die hier kunnen genieten zoals wij dat zelf ook doen.

Heeft u na het lezen van de informatie op de website nog vragen dan vernemen wij het graag via de mail of telefoon!

Eugène en Audrey de Vetter